Onze werkwijze

GrondbankOnline.nl biedt GRATIS een eenvoudige en effectieve manier voor vragers en aanbieders van partijen grond, bagger en of recyclinggranulaat om met elkaar in contact te komen. Hier is hoe het proces werkt:

 1. Account aanmaken
  Vragers en aanbieders dienen een GRATIS gebruikersaccount aan te maken op GrondbankOnline.nl.
 2. Advertentie plaatsen
  Na het aanmaken van een gebruikersaccount kan de gebruiker GRATIS partijen grond, bagger of recyclinggranulaat aanmelden. Deze partij-aanmeldingen blijven maximaal 5 weken op de website staan.
 3. E-mailherinnering
  Een week voordat een partij-aanmelding afloopt, ontvangt de gebruiker een e-mail met de vraag of de partij-aanmelding nog actueel is en of de gebruiker de partij-aanmelding wil verlengen.
 4. Verlengen
  Als de gebruiker besluit de partij-aanmelding te verlengen, kan dit eenvoudig met één druk op de knop.
 5. Automatische verwijdering
  Als de partij-aanmelding niet wordt verlengd, wordt deze automatisch verwijderd van de website. Dit draagt bij aan het schoon en actueel houden van de website.
 6. Einddatum opgeven
  Het is ook mogelijk om bij de partij-aanmelding al een einddatum op te geven, waardoor de partij-aanmelding automatisch wordt verwijderd na deze einddatum.

GrondbankOnline.nl streeft ernaar om het proces van het vraag en aanbod van grond, bagger of recyclinggranulaat zo efficiënt en gebruikersvriendelijk mogelijk te maken, en tegelijkertijd de website actueel en overzichtelijk te houden.