Grondbank

De grondbank die u vindt op GrondbankOnline is groot en gevarieerd. Wij hebben in de loop der tijd een uitstekende naam opgebouwd. GrondbankOnline doet dienst als virtuele grondbank voor kopers en verkopers van grond, bagger en granulaat. Onze dienstverlening bestaat uit het bijhouden en actualiseren van de grondbank. Wij zijn een onafhankelijke onderneming, die geen partij is in de overlegrondes en de transacties tussen koper en verkoper. Onze grondbank brengt de partijen slechts samen.

Grondbank

Wij tonen een uitgebreid overzicht van de partijen die zich op onze grondbank presenteren. Met naam en locatie erbij. GrondbankOnline is een manier om op snelle en doeltreffende wijze kopers en verkopers in die grondbank met elkaar in contact te brengen. Zo kan er overleg plaatsvinden en wordt duidelijk wie wat vraagt en wie wat aanbiedt. Onze dienstverlening voorkomt dat partijen onnodig op zoek moeten gaan naar mogelijke partners. Wij zijn de verzamelplek waar kopers en verkopers van grond elkaar ontmoeten.

GrondbankOnline is een gat in de markt gebleken. Veel private en publieke partijen hebben de weg naar onze grondbank gevonden en wij zijn nog steeds groeiende. Onze site slaat aan, zo hebben wij gemerkt aan de reacties van de bezoekers. Dat stemt ons tot tevredenheid, maar wij zijn altijd bezig om onze dienstverlening te optimaliseren. De grondbank wordt continu ververst, geactualiseerd, en gestroomlijnd. Meer over ons:

Wilt u meer weten over de grondbank? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Zij kunnen u alles vertellen over ons en onze werkwijze.

aanbod betongranulaat aanbod betonpuin aanbod grond aanbod menggranulaat aanbod mengpuin grondbank vraag betongranulaat vraag grond vraag menggranulaat vraag mengpuin

Grondbank Online is de meest complete en overzichtelijke marktplaats voor vraag & aanbod van partijen grond, bagger en recyclinggranulaat

Meer informatie

sluiten
Link